Algemeen, Milieu

Samen met onze partners gaan we de afvalpiek te lijf!

Sneek Recycling is specialist in het verwerken van afval. Als je onze klanten vraagt naar het moment dat ze het meeste afval afvoeren noemen ze vaak een verbouwing of verhuizing. Maar we zien nog een derde ‘afvalpiek’. Namelijk bij het leegruimen van het huis van een overleden dierbare. Daarom hebben we onze krachten gebundeld met professionele schoonmaakbedrijven. Op deze manier staan we onze klanten bij tijdens een moeilijke periode in hun leven.

Een moeilijke periode

Na een overlijden moet er veel worden geregeld. Allereerst wordt de uitvaart georganiseerd. Daarna komt de realiteit om de hoek kijken. Als de overledene alleen woonde moet de woning namelijk worden leeggeruimd.

Dierbare spullen waar een mooie herinnering aan kleeft vinden vaak hun weg wel naar familie of vrienden. Maar wat doe je met de andere spullen in huis? Dat dressoir dat eigenlijk niemand echt mooi vindt? Of het, tot op de draad versleten, beddengoed?

Het leegruimen van een woning

Soms vinden de nabestaanden het fijn om de woning zelf leeg te ruimen. In dat geval kan Sneek Recycling een afvalcontainer bij de woning plaatsen. Als de container vol zit, halen wij hem weer op. Dat bespaart heel wat ritjes naar de milieustraat.

Als het leegruimen van de woning fysiek of emotioneel te zwaar is, kun je hiervoor ook een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen. Zij ruimen de woning leeg en in overleg met Sneek Recycling wordt het afval afgevoerd.

Je kunt het schoonmaakbedrijf ook de woning professioneel laten schoonmaken. De woning ziet er vervolgens keurig uit en is klaar voor de verkoop of om over te dragen aan de verhuurder.

We bieden graag een helpende hand

Het uitruimen van een woning is zwaar lichamelijk werk en veel nabestaanden zien op tegen deze klus. Heb je hierbij hulp nodig? Laat het ons weten en we brengen je in contact met een van onze professionele partners.

Ook voor verhuurders en woonzorgcentra

Sneek Recycling kan ook door verhuurders en woonzorgcentra worden ingeschakeld voor het afvoeren van afval. Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor bedrijf en particulier

Onze locatie & openingstijden

Openingstijden Sneek:

maandag7:00 — 18:00
dinsdag7:00 — 18:00
woensdag7:00 — 18:00
donderdag7:00 — 18:00
vrijdag7:00 — 18:00
zaterdag8:00 — 12:00
zondagGesloten

transparant