Algemeen, Milieu

2022: het jaar van filevrij afval wegbrengen

2021 gaat de boeken in als het jaar waarin er meer mensen in de file stonden voor de milieustraat dan voor Walibi. Sneek Recycling bleek een uitstekend alternatief voor de gemeentelijke milieustraten. We delen graag onze hoogtepunten met je én vertellen welke opvallende items we voorbij zagen komen.

Bekende gezichten en opvallend afval

Sneek Recycling heeft in 2021 veel trouwe en nieuwe klanten mogen ontvangen. We zagen veel zakelijke klanten die hun groenafval of puin bij ons inleverden. Maar ook particuliere klanten die door het verplichte thuisblijven tijd hadden om hun huis te verbouwen of eens goed uit te mesten. Daarbij ruimden ze niet alleen hun schuur, maar ook hun nachtkastjes op. Dit zorgde voor de meest opmerkelijke items die bij ons werden ingeleverd.

Een succesvol jaar

We recycleden in 2021 meer voor onze klanten dan ooit tevoren. We ontvingen ook veel waardering. Juist in dit drukke jaar viel het op dat onze ruime openingstijden, praktische indeling van de milieustraat en een ruime bezetting met ervaren collega’s zorgt voor extreem korte wachttijden. Dat we ook online actief zijn, heeft ervoor gezorgd dat we een bekend begrip zijn geworden in de omgeving. We zijn blij dat we zoveel klanten konden helpen met het recyclen van hun afval!

Wat ons te wachten staat

In 2022 verwachten we verder te groeien. Daarbij vinden we het belangrijk dat je kunt blijven rekenen op onze snelheid, kwaliteit en een gezellig praatje. We verwelkomen daarom een nieuwe collega in ons team en gaan verder digitaliseren.

Bedankt voor je vertrouwen in 2021 en we zien je graag dit jaar terug.

We wensen je een opgeruimd 2022 toe!

Hartelijke groet,

Team Sneek Recycling

Ps. Heb je veel afval en wil je file én autovrij van je afval af? Huur dan een van onze voordelige afvalcontainers.

Voor bedrijf en particulier

Onze locatie & openingstijden

Openingstijden Sneek:

maandag7:00 — 18:00
dinsdag7:00 — 18:00
woensdag7:00 — 18:00
donderdag7:00 — 18:00
vrijdag7:00 — 18:00
zaterdag8:00 — 12:00
zondagGesloten

transparant