Grofvuil en ander afval kun je naar onze milieustraat in Sneek brengen

Door goede recycling wordt er grondstof gemaakt van afval dat wordt hergebruikt. Voor het milieu is het goed om je afval zo veel mogelijk te scheiden, zodat we het kan worden gerecycled. Past het niet in de auto of op een kar? Dan kun je bij ons ook een container huren voor al je afval.

Welke soorten afval breng je naar de milieustraat?

Sneek recycling verwerkt verschillende afvalsoorten tot een nieuwe en herbruikbare grondstof. Op de pagina afvalsoorten vind je een compleet overzicht van afval die door ons wordt ingezameld.

Voor afval afvoeren in Sneek of afval laten ophalen in Sneek kunt u bij ons terecht. Wij zijn de milieustraat van de regio Sneek en vrij toegankelijk voor bedrijven en particulieren en die weten ons inmiddels goed te vinden! Onze goede service wordt erg gewaardeerd. Bent u ook zo tevreden? Laat dan direct een beoordeling achter.

U kunt bij ons zonder afspraak afval brengen tegen een kleine vergoeding. Hoe hoog die bijdrage is, vindt u op de tarieven pagina.


Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op en we adviseren u graag.

Bekijk onderaan onze openingstijden en locatie met routebeschrijving.

Nieuw: containers voor de agrariër
Als enige in de markt richt Boerenbak.nl zich speciaal op de agrarische sector en kunt u daar een opvallende container huren.

Milieustraat en containerverhuur voor bedrijf en particulier

Onze locatie & openingstijden

Openingstijden Sneek:

maandag7:00 — 18:00
dinsdag7:00 — 18:00
woensdag7:00 — 18:00
donderdag7:00 — 18:00
vrijdag7:00 — 18:00
zaterdag8:00 — 12:00
zondagGesloten

transparant