Afval storten zonder wachttijd in de milieustraat van Sneek Recycling

Het recyclen van afval is goed voor mens en milieu. Maar als je in de file staat voor de milieustraat dan denk je daar niet aan. Je wil snel van je afval af zodat je weer verder kunt met het volgende punt op je agenda. Daarom kunnen particulieren en bedrijven in de milieustraat van Sneek Recycling afval storten zonder wachttijd. Je betaalt een kleine vergoeding en wij zorgen ervoor dat het afval wordt gerecycled en dat jij weer snel op weg kunt.
Let op: tijdens de lunchpauze zijn wij van 12:30 tot 13:00 uur gesloten.

Heb je te veel afval om langs te brengen? Denk dan ook eens aan het huren van een container.

Hoe werkt onze milieustraat?

Wij verwerken verschillende soorten afval tot nieuwe en herbruikbare grondstoffen. Dit afval is afkomstig van particulieren en bedrijven die een container huren of afval storten in onze milieustraat.

Tijdens onze ruime openingstijden kan afval worden ingeleverd. Het is niet nodig om een afspraak te maken. Als je aankomt bij onze afvalstraat wegen we het afval en kijken we om welke afvalsoort het gaat. Op basis hiervan bepalen we wat het inleveren kost.

We scheiden de verschillende afvalsoorten. Iedere afvalsoort wordt namelijk op een andere manier gerecycled, zo halen we het maximale uit de grondstof.

Er lopen verschillende medewerkers rond. Vraag ze gerust waar je jouw afval het beste kwijt kunt of om een handje te helpen. Onze service wordt niet voor niets beoordeeld met een 9,6.

Welke soorten afval breng je naar de milieustraat?

Wij verwerken acht soorten afval. Hieronder zie je welke dat zijn. Door op een afvalsoort te klikken kom je er meer over te weten.

Afval brengen naar Milieustraat Sneek

Wat kost het om afval weg te brengen?

De kosten zijn afhankelijk van de afvalsoort en het gewicht. Op de tarievenpagina lees je meer over onze tarieven.

Het is mogelijk om te pinnen en contant te betalen. Voor zakelijke klanten is het ook mogelijk om op factuur te betalen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op of stuur een bericht naar Whatsapp en we helpen je graag.

VEELGESTELDE VRAGEN MILIEUSTRAAT

Bij gemeente SWF mag je als particulier inderdaad gratis afval wegbrengen. Hoewel dit aan een maximum is gebonden, is het wel goedkoper dan afval storten bij Sneek Recycling. Het nadeel is echter dat de openingstijden beperkt zijn en je regelmatig in de file staat. Op sommige momenten zelfs meer dan twee uur. De kosten voor het afval wegbrengen heb je dus snel weer terugverdiend omdat je niet in de file staat en kunt langskomen op een moment dat het jou uitkomt.

Als je veel afval hebt is het vaak handiger om een afvalcontainer te huren. Deze wordt geleverd op een moment dat het jou uitkomt. Als de container vol is dan laat je hem weer ophalen. Containers zijn er al vanaf 3m3 en in een big bag is plaats voor 1m3 afval. Containers worden vaak gehuurd tijdens een verhuizing of verbouwing. Je hebt een centrale plaats om al het afval te verzamelen en bespaart tijd omdat je het afval niet steeds naar de milieustraat hoeft te brengen. Kun jij weer lekker doorklussen.

Op de tarievenpagina staan onze tarieven per afvalsoort. Vind je het lastig om een inschatting te maken van de kosten? Stuur ons dan een foto van je afval, bel ons of stuur een e-mail en licht toe wat je ongeveer wil inleveren. We geven je vervolgens een kostenindicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, omdat het altijd een uitdaging is om aan de hand van een beschrijving of foto een inschatting te maken. Daarom inspecteren en wegen we het afval ter plaatse en krijg je dan de definitieve prijs te horen.

Wil je afval laten ophalen? Dan is het mogelijk om een afvalcontainer te huren. Daarnaast kun je een knijperauto met chauffeur huren, bijvoorbeeld om bomen of struiken te laten verwijderen. Dit afval nemen we dan direct mee. Voor bijvoorbeeld het ophalen van grofvuil kun je terecht bij de afvalservice van de gemeente.

We zamelen verschillende afvalsoorten al gescheiden in. Zo kunnen we iedere afvalsoort op een passende manier recyclen en worden er bruikbare grondstoffen gemaakt. Zo wordt puinafval bijvoorbeeld vermalen, behandeld en als granulaat weer ingezet als funderingsmateriaal.

Milieustraat en containerverhuur voor bedrijf en particulier

Locatie en openingstijden Milieustraat Sneek Recycling

Openingstijden Sneek:

maandag7:00 — 18:00
dinsdag7:00 — 18:00
woensdag7:00 — 18:00
donderdag7:00 — 18:00
vrijdag7:00 — 18:00
zaterdag8:00 — 12:00
zondagGesloten

Tijdens de lunchpauze van 12:30 tot 13:00 uur is de milieustraat gesloten.

transparant
  • Geen lange wachtrijen
  • Ruime openingstijden
  • De beste service
  • Klanten geven ons een 9,6!