Afval storten zonder wachttijd in de milieustraat van Sneek Recycling

Het recyclen van afval is goed voor mens en milieu. Maar als je in de file staat voor de milieustraat dan denk je daar niet aan. Je wil snel van je afval af zodat je weer verder kunt met het volgende punt op je agenda. Daarom kunnen particulieren en bedrijven in de milieustraat van Sneek Recycling afval storten zonder wachttijd. Je betaalt een kleine vergoeding en wij zorgen ervoor dat het afval wordt gerecycled en dat jij weer snel op weg kunt.

Heb je te veel afval om langs te brengen? Denk dan ook eens aan het huren van een container.

Hoe werkt onze milieustraat?

Wij verwerken verschillende soorten afval tot nieuwe en herbruikbare grondstoffen. Dit afval is afkomstig van particulieren en bedrijven die een container huren of afval storten in onze milieustraat.

Tijdens onze ruime openingstijden kan afval worden ingeleverd. Het is niet nodig om een afspraak te maken. Als je aankomt bij onze afvalstraat wegen we het afval en kijken we om welke afvalsoort het gaat. Op basis hiervan bepalen we wat het inleveren kost.

We scheiden de verschillende afvalsoorten. Iedere afvalsoort wordt namelijk op een andere manier gerecycled, zo halen we het maximale uit de grondstof.

Er lopen verschillende medewerkers rond. Vraag ze gerust waar je jouw afval het beste kwijt kunt of om een handje te helpen. Onze service wordt niet voor niets beoordeeld met een 9,6.

Welke soorten afval breng je naar de milieustraat?

Wij verwerken acht soorten afval. Hieronder zie je welke dat zijn. Door op een afvalsoort te klikken kom je er meer over te weten.

Afval brengen naar Milieustraat Sneek

Wat kost het om afval weg te brengen?

De kosten zijn afhankelijk van de afvalsoort en het gewicht. Op de tarievenpagina lees je meer over onze tarieven.

Het is mogelijk om te pinnen en contant te betalen. Voor zakelijke klanten is het ook mogelijk om op factuur te betalen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op of stuur een bericht naar Whatsapp en we helpen je graag.

Milieustraat en containerverhuur voor bedrijf en particulier

Locatie en openingstijden Milieustraat Sneek Recycling

Openingstijden Sneek:

maandag7:00 — 18:00
dinsdag7:00 — 18:00
woensdag7:00 — 18:00
donderdag7:00 — 18:00
vrijdag7:00 — 18:00
zaterdag8:00 — 12:00
zondagGesloten

transparant
  • Geen lange wachtrijen
  • Ruime openingstijden
  • De beste service
  • Klanten geven ons een 9,6!