Algemeen, Milieu

Milieustraat Sneek tijdelijk gesloten

Milieustraat Sneek gesloten? Kom naar de milieustraat van Sneek Recycling

De gemeente verbouwt haar milieustraat in Sneek. Daarom is de milieustraat dicht van 2 april 2024 tot zeker eind augustus. Laat dat nou net de periode zijn dat veel inwoners van gemeente Súdwest-Fryslân zelf gaan verbouwen. En de milieustraat dus keihard nodig hebben.

Alternatief milieustraat Sneek

Het beste alternatief? De gemeente verwijst je naar Bolsward. Maar die reistijd kun je missen als kiespijn als je aan het klussen bent. Daarom nodigen wij alle inwoners van Sneek en Súdwest-Fryslân uit om gebruik te maken van de milieustraat van Sneek Recycling.

Milieustraat Sneek Recycling

Je vindt onze milieustraat aan de Touwslagerstraat 20 in Sneek. Onze milieustraat is een commerciële milieustraat die toegankelijk is voor particulieren en bedrijven. Je betaalt een kleine vergoeding voor het laten recyclen van je afval. We werken heel efficiënt dus je bent supersnel aan de beurt.

Kom langs en ontdek zelf het gemak van de milieustraat van Sneek Recycling.

 

Tip: Heb je een grote klus? Dan is het veel praktischer om een afvalcontainer te huren. Wij halen de container bij jou thuis op. Dat scheelt heel wat ritjes naar de milieustraat.

Voor bedrijf en particulier

Onze locatie & openingstijden

Openingstijden Sneek:

maandag7:00 — 18:00
dinsdag7:00 — 18:00
woensdag7:00 — 18:00
donderdag7:00 — 18:00
vrijdag7:00 — 18:00
zaterdag8:00 — 12:00
zondagGesloten

transparant