Tips, Algemeen

De beste oplossing voor je bedrijfsafval

bedrijfsafval afvoeren door huren van afvalcontainer

Ieder bedrijf produceert afval, of je nu een reisbureau bent of een bouwbedrijf. Wat voor afval dat is en hoeveel verschilt als dag en nacht. Gelukkig zijn er meerdere oplossingen voor het verwerken van je bedrijfsafval. We bespreken drie populaire manieren om van je afval af te komen en laten zien wat Sneek Recycling hierin kan betekenen.

Een bedrijfsafvalcontainer huren

Een bedrijfsafvalcontainer huren is slim als je in korte tijd veel afval produceert. Aannemers, klusbedrijven en agrariërs hebben bijvoorbeeld regelmatig te maken met veel afval. Dit is zoveel dat het niet loont om naar de milieustraat te rijden. Een goede oplossing is het huren van een afvalcontainer die wordt geplaatst én opgehaald op een moment dat je zelf inplant.

Sneek Recycling verhuurt verschillende bedrijfsafvalcontainers aan Friese ondernemers. We verhuren containers voor:

Bedrijfsafval wegbrengen naar de milieustraat

Heb je wel veel afval, maar is een container huren niet praktisch? Dan is het een goed idee om het afval in te leveren bij een milieustraat. Dit is een goede oplossing voor bijvoorbeeld hoveniers, loodgieters of timmerlieden. Omdat de milieustraat van de gemeente alleen bedoeld is voor particulieren, ga je hiervoor naar een commerciële milieustraat. Tegen betaling kan je hier je afval kwijt.

Bij Sneek Recycling vind je een commerciële milieustraat. Wij verwerken het afval van een grote groep bedrijven uit de gemeenten Súdwest-Fryslân, De Fryske Marren en Heerenveen. Door onze ruime openingstijden en goede service kennen we geen wachttijden. Hierdoor is het afval wegbrengen zo gebeurd en kan je snel weer verder naar de volgende klus.

Regulier bedrijfsafval laten ophalen

Op bijvoorbeeld een kantoor wordt ook afval geproduceerd, maar dan in beperkte hoeveelheden. Hiervoor kan een rolcontainer worden gehuurd voor bedrijfsafval. Dit kan bijvoorbeeld bij Rolcontainerhuren.nl en zij leveren in heel Nederland. De rolcontainer wordt dan periodiek geleegd op een vooraf afgesproken moment.

Maatwerkoplossingen voor bedrijfsafval

Sneek Recycling helpt je graag snel en voordelig van je bedrijfsafval af. Dat doen we door het verhuren van containers en het inzamelen van afval in onze milieustraat. Wil je weten wat we kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Kom eens een keer langs, de koffie staat altijd klaar.

Voor bedrijf en particulier

Onze locatie & openingstijden

Openingstijden Sneek:

maandag7:00 — 18:00
dinsdag7:00 — 18:00
woensdag7:00 — 18:00
donderdag7:00 — 18:00
vrijdag7:00 — 18:00
zaterdag8:00 — 12:00
zondagGesloten

transparant