Gemakkelijk je oud papier inleveren

Het recyclen van oud papier en karton is goed voor het milieu. Bij Sneek Recycling kunnen bedrijven en verenigingen oud papier en karton inleveren tegen een kleine onkostenvergoeding. Dat is zo geregeld en ruimt lekker op. Om de veiligheid te waarborgen kunnen particulieren op zaterdagochtend tussen 8:00 en 12:00 uur papier brengen. Je dient je dan eerst te melden bij de receptie.

De papiercontainer van Sneek Recycling

In onze papiercontainer kun je alle soorten oud papier en karton inleveren. Van kranten en tijdschriften tot kartonnen verpakkingsmateriaal. Het is belangrijk dat het papier of karton droog en schoon is.

Doordat onze buren OPA per 1 oktober 2023 is gestopt, is het niet meer mogelijk om daar papier te storten. Wij merken nu al een aanloop naar ons toe om papier te brengen. Er zijn op ons terrein meerdere vrachtwagens en machines de gedurende dag aan het draaien om ons afval te verwerken. Wij willen iedereen graag van dienst zijn maar daar moeten we wel lijnen in trekken. Veiligheid staat bij ons voorop!

Om de veiligheid te waarborgen hebben wij ervoor gekozen om de mogelijkheid te geven aan particulieren om het papier op zaterdagen bij ons te brengen tussen 8.00 – 12.00 uur. Tegen een kleine vergoeding van €2,50 per keer kan men het papier bij ons brengen.

Grote partijen papier of karton?
Heeft u (regelmatig) grote partijen papier en wilt u graag advies van ons over het afvoeren hiervan? Neem dan contact op met onze vertegenwoordiger Freerk de Jong op 06-39695077 of via freerk@sneek-recycling.nl. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Papiercontainer voor verenigingen

Als vereniging kun je een oud papier container laten plaatsen. Hiervoor gelden speciale voorwaarden. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Onze klantenservice is bereikbaar op 0515-820240.

Oud papier inzamelen in Sneek
Voor bedrijf en particulier

Onze locatie & openingstijden

Openingstijden Sneek:

maandag7:00 — 18:00
dinsdag7:00 — 18:00
woensdag7:00 — 18:00
donderdag7:00 — 18:00
vrijdag7:00 — 18:00
zaterdag8:00 — 12:00
zondagGesloten

transparant