Wil je een container huren in Bolsward?

Ben je op zoek naar een afvalcontainer in de regio van Bolsward, omdat je bijvoorbeeld aan klussen of aan het verbouwen bent? Bij Sneek Recycling kun je gemakkelijk in een paar stappen een container huren. Je hebt op onze website keuze uit een groot aantal afvalcontainers in verschillende maten en afvalsoorten. Wij hebben o.a. containers voor: bouwafval, puin en stenen, huisvuil, groenafval en houtafval. De prijs is inclusief transport (leveren en ophalen).

De afvalcontainers tot 10 kuub passen in een parkeervak. Twijfel je toch? Bij vragen staan we je graag te woord en helpen je de juiste container kiezen.  Dan kun je natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen. De afvalcontainer wordt de volgende werkdag en op zaterdag al afgeleverd op het door jouw gekozen afleveradres, waarbij je niet perse aanwezig hoeft te zijn. Een container huren in Bolsward zorgt voor een groot gemak; het scheelt, je hoeft niet over de weg wat niet altijd veilig is en het is vaak ook een zware klus. Daarnaast is een afvalcontainer ook veilig tijdens een verbouwing, het voorkomt los slingerend puin.

Daarom kiest u voor Sneek Recycling!

  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Huurtermijn van 6 weken
  • Gratis bezorgen en ophalen
  • Zaterdag levering mogelijk
  • Door klanten beoordeeld met een 9,6!

Een container huren in Bolsward voor al je afval

Je kunt bij ons een afvalcontainer maximaal 6 weken huren. Maar als deze al eerder vol is, dan kun je ‘m natuurlijk ook eerder laten ophalen en indien gewenst leveren we meteen weer een lege afvalcontainer bij je af. Wat een grote verbouwing of klus zorgt vaak voor meer afval dan je van tevoren had verwacht.

Wij verhuren afvalcontainers voor verschillende soorten afval, te denken aan:

Verschillende soorten afvalcontainers

Ben je de tuin aan het opknappen of ben je aan het snoeien? Dan heb je ook vaak veel afval, te veel afval voor in de groencontainer. Je kunt bij ons ook een afvalcontainer huren voor je snoeiafval en ook in verschillende maten, waardoor je ook kunt kiezen voor een kleinere afvalcontainer.

Ander afval uit de tuin zoals zand en tuinaarde kunnen in een hiervoor speciale afvalcontainer. Datzelfde geldt ook voor houten schuttingen, deze kunnen in de afvalcontainer voor tuinhout afval. En als extra service kunnen we met onze grijper kraan het afval zo oppakken.

Wij bieden verschillende type containers aan. Waaronder de afvalcontainer met een open klep. Erg handig, want je rijdt bijvoorbeeld zo met een kruiwagen de container in. Erg praktisch als je zwaar materiaal, zoals steen, kwijt moet in de afvalcontainer. Heb je wat kleiner materiaal of wil je graag niet dat andere afval in je container gooien, dan kun je ook kiezen voor een afvalcontainer die gesloten is. Dit voorkomt los slingerend afval als het hard waait.

Huur een van onderstaande containers voor levering in Bolsward