Dé plaats voor het huren van een afvalcontainer in Akkrum

Zoek je naar een snelle, betrouwbare en betaalbare manier om je afval kwijt te raken? Bij ons kun je eenvoudig en voordelig een container huren in Akkrum. Wij hebben diverse soorten afvalcontainers beschikbaar voor alle soorten afval, of je nu grofvuil, bouwafval, tuinafval, of andere afvalsoorten wilt afvoeren.

Kies de juiste afvalcontainer voor jouw klus

Bij ons vind je een breed scala aan afvalcontainers, perfect aangepast aan jouw behoeften. Van kleine 3 kuub containers tot grote roll-off containers, wij hebben de juiste container voor elke klus. Wanneer je een container huurt in Akkrum, kun je bij Sneek Recycling rekenen op de beste service en scherpste prijs.

Container huren in Akkrum voor alle soorten afval

Of je nu aan het renoveren bent of de tuin een flinke opknapbeurt geeft, wij hebben de juiste container voor je. Kies bijvoorbeeld voor een bouw- en sloopafval container voor gemengd afval zoals steen, hout en metaal, of ga voor een groenafval container voor al je tuinafval. Dankzij onze eenvoudige sorteerregels weet je altijd welke container je moet huren in Akkrum.

Waarom kiezen voor onze containerservice?

 • Binnen 1 werkdag geleverd
 • Huurtermijn van 4 weken
 • Gratis bezorgen en ophalen
 • Zaterdag levering mogelijk
 • Milieuvriendelijke afvalverwerking
 • Door klanten beoordeeld met een 9,6!

Container huren in Akkrum: makkelijk en snel

Ongeacht de grootte van je project, wij bieden de juiste container voor jou. Met onze containerservice naar Akkrum ben je verzekerd van een snelle levering, concurrerende prijzen en een milieuvriendelijke afvalverwerking. Daarnaast is deze bij ons binnen een werkdag geleverd.

Bestel vandaag nog je container in Akkrum via onze webshop

Of je nu aan een grote renovatie werkt of gewoon wat tuinonderhoud doet, het huren van een afvalcontainer voor in Akkrum was nog nooit zo gemakkelijk. Bekijk onze verschillende soorten containers en bestel vandaag nog de juiste container voor jouw klus. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via het Whatsapp venster. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste container.

Het huren van een container in Akkrum hoeft geen gedoe te zijn. Met onze snelle en betrouwbare service, concurrerende prijzen en milieuvriendelijke afvalverwerking, zijn we jouw eerste keuze voor afvalbeheer. Wacht niet langer en bestel vandaag nog je container bij ons. We staan voor je klaar om je afval op te halen en te recyclen naar duurzame grondstoffen en materialen.

Veelgestelde vragen

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen en heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste container? Ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of gemakkelijk via Whatsapp. Van afvalbeheer tot recycling, we hebben het allemaal in huis. Huur vandaag nog jouw container in Akkrum en ervaar het gemak en onze goede service.

Hoe snel kan een container geleverd worden in Akkrum?

In de meeste gevallen kunnen we de container de volgende werkdag al leveren, mits je voor 16:00 uur bestelt. Indien je een spoedlevering wenst, kun je altijd telefonisch contact opnemen. Op die manier kunnen we direct in de planning kijken wat er mogelijk is. We helpen je graag.

Wat zijn de kosten van een container huren in Akkrum?

De kosten zijn afhankelijk van de grootte en het type afval. Je kunt bij ons al een puincontainer huren voor 103 euro. Deze prijs is bij ons inclusief transport, 4 weken huur en verwerkingskosten. Bekijk alle containers en afvalsoorten. Voor zakelijke klanten die regelmatig bestellen bieden we voordelige tarieven. Informeer naar de mogelijkheden.

Hoe lang mag ik de container houden?

De standaard huurperiode is 6 weken, maar we bieden flexibele opties aan. Neem contact met ons op voor meer informatie. Maar onze ervaring leert dat de meeste afvalcontainers maar 1 week worden verhuurd.

Wat gebeurt er met het afval?

We streven naar een zo duurzaam mogelijke afvalverwerking en dit vinden we bij Sneek Recycling erg belangrijk. Waar mogelijk wordt het afval gerecycled, waardoor het wordt ontwikkeld tot nieuwe grondstof dat kan worden hergebruikt.

Denk bijvoorbeeld aan puin wat wordt vermalen, zodat het kan worden gebruikt in bouwprojecten en voor de aanleg van wegen. Onbehandeld hout (A-hout) wat nog in originele staat is kan direct worden hergebruikt. Wanneer het A-hout niet meer in de originele vorm herbruikbaar is, wordt het (samen met het B-hout) versnipperd. Deze houtsnippers worden verwerkt in nieuwe houtproducten, waaronder pallets of spaanplaten. B-hout dat niet meer in goede staat is, dient als brandstof voor energiecentrales.

Wat mag er in de container?

Dit hangt af van het type container dat je kiest. Meer informatie over de afvalsoorten die wij inzamelen vind je op de pagina afvalsoorten.  Voor specifieke vragen over het soort afval dat je wilt afvoeren, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Hoeveel kruiwagens afval passen er in een container?

Het aantal kruiwagens dat in een container past, hangt af van het volume van de kruiwagen. Een standaard kruiwagen heeft meestal een inhoud van ongeveer 0.06 kubieke meter (of 60 liter). Echter, dit kan variëren, afhankelijk van het specifieke model van de kruiwagen.

Als we uitgaan van een standaard kruiwagen van 0.06 kubieke meter, kunnen we het volgende berekenen:

 • In een container van 3 kubieke meter passen ongeveer 50 kruiwagens (3 / 0.06 = 50).
 • In een container van 6 kubieke meter passen ongeveer 100 kruiwagens (6 / 0.06 = 100).
 • In een container van 10 kubieke meter passen ongeveer 167 kruiwagens (10 / 0.06 = 167).
 • In een container van 15 kubieke meter passen ongeveer 250 kruiwagens (15 / 0.06 = 250).

Deze schattingen zijn gebaseerd op het vullen van de kruiwagens tot hun maximale capaciteit en op het volledig vullen van de container. Daarnaast is het goed om op te merken dat bij het vullen van een container met los materiaal, zoals houtafval of puinafval, er ruimte tussen het materiaal zit waardoor de werkelijke hoeveelheid iets minder kan zijn.

Hoe groot is een afvalcontainer?

De grootte kan bij de verschillende modellen variëren, maar om je een algemeen idee te geven zijn hier enkele voorbeelden:

 • Een 3 kubieke meter container is ongeveer even groot als een kleine auto, zoals een Smart ForTwo.
 • Een 6 kubieke meter container komt qua grootte overeen met een middelgrote gezinsauto, zoals een Volkswagen Golf.
 • Een 10 kubieke meter container is ongeveer zo groot als een grotere SUV of bestelbus, zoals een Volkswagen Transporter.
 • Een 15 kubieke meter container zou qua omvang vergelijkbaar zijn met een grote bestelwagen.

Huur een van onderstaande containers in Akkrum